Kinderfeestjes

 

Kinderfeestjes (vanaf 7 jaar, voor min. 5, max 12 kinderen)
Voor kinderen die van creëren en/ of koken houden, biedt Moeders Maaltje leuke partijtjes aan bij de jarige thuis of op locatie. Deze zijn naar wens uit te breiden met een chocolade fondue, een chocoladefontein en/ of samen gourmetten.

 

“Chocolicious-feest”
Denk aan het maken van verschillende smaken bonbons en een chocoladelolly, we eindigen met een heerlijke chocolade fondue.    €13,50 per kind (excl. reiskosten.)

 

 

 

 

“Mijn taart is top-feest”
Zelf een taartje afsmeren, met marsepein bekleden en versieren. foto taarten kinderfeestje                        Of zelf 4 cupcakes versieren. Je eigen werk neem je natuurlijk mee naar huis     in een mooie doos.
€14,50 per kind (excl. reiskosten)

 

 

“Ik kook ook-feest” (inhoud is leeftijdsafhankelijk)
Moeders Maaltje legt de eerste beginselen van het koken en bakken uit tijdens dit kookfeest.
Alle voorbereidingen treffen we samen, uiteindelijk bereiden de kinderen op het gourmetstel het eten en peuzelen dit gezellig samen op!
€14,50 per kind (excl. reiskosten)

 

Themafeestjes
Ook is het mogelijk Moeders Maaltje de thema -hapjes, -drankjes en het lekkers te laten verzorgen, geheel passend bij het themafeestje wat jullie gaan geven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
Glitter&glamour-hapjes, griezeldrankjes of sportcakejes, maar ook aan riddereten, prinsessentaartjes of tropische verrassingen; Moeders Maaltje denkt graag met je mee.

Staat je wens er niet bij, aarzel niet contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om deze toch te vervullen.

1 reactie

  1. Wisten jullie al…. - Moeders Maaltje

    17/05/2013

    […] Maatwerk […]

    Reageer

Reageer